Klanten beoordelen ons met een 9/10
Gratis bezorging vanaf €35,00 binnen Nederland
Vragen? Bel 085-048 3153

Winter haar trends 2015

  • Geplaatst op
Winter haar trends 2015

Wanneer de kou van de winter Nederland in trekt, is het het perfecte moment om jezelf eens op te warmen met een nieuwe look. Dit seizoen draait alles om textuur, van fuzzy truien tot lagen in het haar. Hier zijn de top vijf kapsels om in het nieuwe jaar uit te proberen. Met stylingstips.

The Edgy PixieOpgeschoren zijkanten
Dit seizoen krijgt het normale sweet pixie model een badass makeover. Met opgeschoren zijkanten, stekels en ontzettend veel textuur. Dit geeft een rebelse maar tegelijk vrouwlijke look (net als Kristen Stewart hiernaast). Dit accentueert het sexy jukbeen, kaaklijn en nek.

Tip:
Spray een volume mist op vochtig haar en föhn het vervolgens droog in meerdere richtingen met gebruik van de vingers. Werk het haar vervolgens af met een lichte wax, goed verspreiden over het haar en scheid het haar vervolgens door het om te gooien naar de andere kant. 



The Ruffled Petite CutKorte gedefinieerde golven 
Zeg vaarwel tegen die stokrechte schuine bobs! Dit seizoen draait alles om korte, gedefinieerd golven (zoals Sienna Miller's hiernaast) die moeiteloos om het gezicht heen valt of onder je favoriete beanie uitkomt.

Tip: 
Föhn je haar naar buiten toe, verspreid het met de vingers in plaats van een borstel. Gebruik vervolgens een glanzende wax om meer volume aan te brengen en de plukken uit elkaar te krijgen. Style het naar wens.






The Modern Farrah FawcettSchouderlange Luchtige Lagen
Deze populaire snit is geïnspireerd op het beauty icoon uit 1970, maar is nog steeds volledig actueel. De schouderlang luchtige lagen perfect met of zonder pony (zoals bij Taylor Swift hiernaast). Dit model versterkt alle gezichtsvormen.

Tip:
Spray een volume mist op de aanzet van het haar, daarna föhnen, breng daarbij het haar naar voren met de vingers, totdat het volledig droog is. Gebruik een ronde borstel, kam het vervolgens meerdere kanten op. Finish het vervolgens met een lichte haarspray.




The Blunt Midi CutHalflang Stijl Haar

Hoewel texture erg trending is, is momenteel halflang stijl haar ook hartstikke in. Dit model heeft absoluut geen lagen, alleen een strakke dwars snede met een paar veerachtige plukjes aan het uiteinde. Dit past het beste bij mensen met een ovale gezichtsvorm (zoals bij Kendall Jenner hiernaast).

Tip:
Gebruik een styling lotion op vochtig haar om vervolgens een lang middendeel te pakken vanaf het hoofd helemaal naar beneden. Kam het vervolgens een beetje droog met een platte borstel , totdat het haar glanst en recht is. Breng vervolgens een serum op het gehele haar aan, om het vervolgens te föhnen en te kammen met dezelfde borstel tot het haar helemaal recht is zonder volume.


Full Graduated LayersKorte Voltallige Krullen

In plaats van de lange zeemeermin golven die we normaal zien op de rode loper wordt er steeds meer gekozen voor de kortere voltallige golven die net onder het sleutelbeen vallen.  Dit geeft je een natuurlijk volume look die makkelijk is, maar ook een sexy vibe heeft (zoals hiernaast bij Suki Waterhouse).

Tip:
Gebruik een volume spray en een anti-pluis lotion om het vervolgens rond te draaien in een diffuser tot het droog is. Gebruik je vingers om plukken haar langs het gezicht aan te brengen. Finish het vervolgens door wat serum aan te brengen bij de lokken langs je gezicht.



Hartstikke bedankt voor het lezen dames, wij hopen dat jullie een keuze kunnen maken!

Team Haaroutlet.nl 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Klanttevredenheid

Klanten beoordelen ons met een 9/10

Gratis bezorging

Bestellingen binnen Nederland boven de €35,00

Heb je vragen ? Bel dan gerust met één van onze medewerkers

Bel : 085-048 3153